Skrot eller not?
Ja, vi beklager lige lidt en lamme joke på to sprog for at lokke dig til at læse den her artikel, men det er trods alt lykkedes, nu du er her.
Og så er der faktisk ikke tale om såkaldt “click bait”, for vi vil faktisk belyse det emne, som det er, når man taler om, hvorvidt noget er skrot eller ej.
Lad os tage noget så specifik som at sige, at man har at gøre med skrotbiler i Holstebro, er der så her tale om skrot i den forstand, at disse biler decideret skal skrottes, som det ligger i navnet på den måde, at de er helt ubrugelige og ikke kan genbruges?
Ganske klart kan man ikke tage disse biler og bare lige lappe dem lidt sammen, så man kan sende dem på vejene igen, så de er køreklare – der er en grund til, at de har fået prædikatet “skrotbiler”, og at de nok er blevet solgt med en skrotpris og ikke med en højere pris med tanke på at kunne køre igen.
Men nu siger man jo, at noget skrot kan være guld for en anden, så hvis man har skrotbiler i denne del af Jylland, så lad os da se nærmere på, hvad man kan gøre ved sådan en skrotbil, der kan være til gavn.
Desuden er det jo godt for miljøet at genbruge ting, også selvom de måske ikke blive genbrugt på samme måde, som det var før, det blev smidt ud.
Man kan jo tage alt fra indmaden, karosseriet, kabler, ledninger og videre, som der er ved en givne skrotbil og sælge det videre respektivt, hvis man har overskud til det.
Derudover kan man også tage nogle af delelementerne og se, om man kan omdanne det til noget brugbart, som der måske ikke er set før.
Det kan jo også laves om via svejsning eller andet, så man har noget brugskunst.
Mulighederne er mange, og du kan sikkert finde på flere.