Loading...
glasmontre

3 grunde til at investere i glasmontre til din butik

Hvis du driver en tøjbutik til daglig, en interiørbutik eller noget helt tredje, så er du sikkert interesseret i at dine besøgende bliver til kunder. Derfor har du måske også allerede tænkt en del over, hvordan din butik er indrettet.

Butiksindretning kan have en del at sige for, hvor lang tid kunderne er ved dig og om de får lyst til at købe det, du sælger. I den forbindelse er der særligt en ting, du bør investere i, og det er glasmontre. 

3 ting der taler for at investere i glasmontre

1. Giv udvalgte produkter mere synlighed 

Det der er så smart ved glasmontre er, at du kan give udvalgte produkter mere synlighed. Glasmontre kan nemlig være med til at fremhæve ting, du gerne vil sælge mere af. 

2. Få glasmontre som passer til din butik

En anden ting der taler for glasmontre er, at der er mange forskellige modeller at vælge mellem. Du har derfor også rig mulighed for at finde en model, som kan passe perfekt ind ved dig. Det er uanset, om montren skal placeres ved indgangen, ved vinduerne så forbipasserende kan se den, eller om du skal have den stående tæt på disken, hvor der betales. 

3. Få leveret og samlet dine glasmontre

Når du vælger at bestille en eller flere glasmontre, så får du dem selvfølgelig både leveret og samlet. Det er derfor også gjort ekstra belejligt for dig, når du tænker, at du selv vil have dem sat op i din butik. 

Bliv klogere på dine muligheder med glasmontre

Vil du gerne blive klogere på, hvad dine specifikke muligheder er med glasmontre? Så ræk gerne ud til et firma, som har speciale i dette produkt. Så kan du vende dine ønsker og behov med dem og de kan byde ind med en løsning til dig: https://www.kibe.dk/.