Få den bedste hjælp til VVS i Hjørring

27 januar 2020 Astrid Pedersen

Når du står for at skulle lave forbedringer i dit hjem, og i den forbindelse skal renovere køkken eller badeværelse, skal du være opmærksom på hvilke opgaver det kræver hjælp fra særligt autoriserede håndværkere. Dette kan for eksempel være arbejde, som relaterer sig til vand og gas ledninger.

Det er strengt forbudt for dig som lægmand at rode med disse ledninger eller rør. Du må for eksempel ikke selv flytte et afløb i gulvet i dit badeværelse, eller omdirigere drikkevands ledninger i dit køkken. Der er alt for høj risiko for tilbageløb, og dermed for at spildevand og drikkevand blandes. Du kan, med andre ord bringe eget og andres liv og helbred i fare. Derfor bør du tage fat på en autoriseret VVSer som for eksempel Erik Lytzen.

Hvem er Erik Lytzen?

Erik Lytzen er en af de største, ældste og mest velrenommerede håndværker forretninger i Hjørring – især når det handler om el og VVS arbejde. Hos Erik Lytzen finder du både veluddannede og autoriserede elektrikere og VVSere, som står klar til at hjælpe dig med alle opgaver inden for disse områder.

Når det handler om VVS opgaver, kan de dygtige medarbejdere hjælpe dig med opgaver som relaterer sig til blandt andet installering af centralvarme, opførelse af jordvarme anlæg, opsætning af luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe, fjernvarme installation, energistyring, afløbs installation, brugsvands installation, diverse arbejde med sanitet og badeværelser samt tekniske installationer.

Du kan roligt regne med, at Erik Lytzen udfører arbejdet til punkt og prikke. Og så har Erik Lytzen samtidig fordelen af at have kompetencer inden for elektricitet, ventilations teknik og blikkenslager arbejde under samme tag. På den måde behøver du kun at handle eet sted, når du eksempelvis skal have renoveret dit badeværelse eller sat dit køkken i stand.

Du kan få et godt tilbud på VVS i Hjørring på Erik Lytzens hjemmeside lytzen.dk

Flere Nyheder