Lad din elektriker forestå dit el-arbejde

04 februar 2020 Astrid Pedersen

Når hjemmet skal opgraderes på el fronten, er det en rigtig god idé at opsøge en dygtig og erfaren elektriker eller installatør så tidligt som muligt i processen. For det første må du aldrig selv give dig i kast med arbejde på boligens faste elektriske installationer – her til kræves en faglært og autoriseret elektriker. Og for det andet vil en kompetent elektriker have meget bedre forudsætninger for at rådgive omkring dine nye installationer, så at du opnår det bedst mulige resultat.

Hvor finder jeg en autoriseret el installatør i århus?

Er du bosiddende i Århus eller i nærmeste omegn, kan du trygt vælge at overlade dine el installations opgaver til Rosborg. Rosborg er din elektriker og installatør forretning i Århus, og har med en bred vifte af kompetencer og en ganske enestående service efterhånden oparbejdet en betragteligt portefølje af glade og tilfredse kunder i hele lokal området.

Rosborg blev stiftet i 1986 af nuværende indehaver Martin Rosborg, som har formået at holde virksomheden ved lige og samtidig løbende forny de og udvide kompetence områderne. Rosborg er gået fra at være en traditionel el installatør forretning til også at omfatte planlægning og udførelse af tele og data installationer samt montering og installering af alarm og tyversikring hos private såvel som hos erhvervskunder.

Under kyndig ledelse af Martin Rosborg betjener Rosborg en bred vifte af såvel privat kunder som erhvervs kunder, offentlige institutioner og myndigheder, landbrug og diverse selvejende institutioner og boligforeninger. Ingen opgave er for stor eller for lille for Rosborg, som gerne giver et uforpligtende tilbud på løsning af din opgave uanset omfang og type. Hos Rosborg er den gode og solide kunde service i højsædet sammen med det veludførte stykke arbejde og den faglige og håndværksmæssige stolthed.

Kig ind forbi Rosborg på hjemmesiden rosborg.dk og læs mere om virksomhedens ydelser.

Flere Nyheder