Få hjælp til bygge og anlægs opgaver hos din lokale entreprenør

26 juli 2020 Astrid Pedersen

Har du brug for assistance i forbindelse med dit byggeprojekt i Nordjylland? Så kan du med fordel entrere med din lokale entreprenør virksomhed Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning.

Hvilke ydelser udfører Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning?

Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning er behjælpelig med løsning af alle typer entreprenør opgaver for såvel private som for erhvervs kunder.

Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning har over tres års erfaring inden for entreprenør fagene og er dertil i besiddelse af en stor og varieret vogn og maskin park. Dette sætter sammen med de 150 kompetente medarbejdere Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning i stand til at udføre entreprenør arbejde i stor såvel som i mindre skala. Ingen opgave er for stor eller for lille – hos Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning fortjener alle opgaver uanset størrelse og karakter en respektfuld og professionel behandling.

Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning kan således hjælpe dig med alle praktiske opgaver i forbindelse med dit bygge projekt eller din entreprise. Skal du eksempelvis have fragtet grus, sten eller andre bygge materialer til byggepladsen kan Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning stille med såvel lastbil med grab som med containere til transport. Og skal du have bortskaffet bygge affald kører Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning også gerne.

Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning hjælper også med diverse slamsugnings opgaver og renser gerne din septik eller samle tank, lige som Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning er klar til at rykke hurtigt ud i forbindelse med opsugning ved oversvømmelse. Af andre opgaver kan nævnes grave arbejde og jord flytning, vandbygning og kyst sikring, gartner arbejde og anlægs entreprise, opmåling og afsætning, indvendig nedbrydning, kloak og lednings arbejde – her under tv inspektion – samt oprensning af forurening ved både biologiske og kemiske in-situ metoder.

Hvis du vil vide mere om hvad Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning kan tilbyde dig som privat eller erhvervs kunde kan du læs mere og kontakte virksomheden via hjemmesiden https://www.vennelyst.dk/ 

Flere Nyheder