Få maden til at holde lidt længere med din catering
Man kan vælge catering fra mange steder, og et tilfældigt udvalgt sted er for eksempel https://www.madkassen.info/ .
De gode steder af den slags ved, hvordan man sørger for at levere noget mad, der er friskt ved ankomsten, om det så er ved at pakke den grundigt, eller man planlægger retterne til levering efter, hvornår de er klar, så man kan sende maden i retning af det ønskede leveringssted, når den er friskest – eller begge dele.
Men når maden så ankommer, så kan de jo ikke pikle omkring den, mens arrangementet står på og holde den frisk og måske endda servere den for folk, hvis det er portionsanretninger.
Nogle gange kan man få den anrettet groft til buffet, men oftest må man selv klare resten derfra, indtil resterne bliver hentet. Så kan man have noget personale parat til at servere det.
Gør tricks for at holde maden frisk
Det kan være til mange anledninger, hvor man skal bruge catering, hvor det kan være alt fra en drønvarm sommerdag udenfor, eller hvis man holder det indenfor i en smule kold kantine.
Her skal man så sørge for, at man kan holde det varme mad varmt og det kolde mad koldt, så det smager mest optimalt.
Tips her er at holde dem i deres indpakning, lige indtil det skal bruges. Hvis man er til et udendørsarrangement, så hjælper det også på at holde insekter med videre væk.
Har man folk, der ankommer lidt sent, så kan man jo stille lidt mad til side til dem, som man så kan varme op.
Det er da også smart lige at gemme resterne, når man nu har betalt for det, så kan man have måltider til de følgende dage – man kan jo endda tilbyde gæsterne, at de kan få noget af maden med hjem, når anledningen er ovre.
Det er smart for miljøet.