VVS installatør i Frederiksværk

09 marts 2021 Astrid Pedersen

Når der springer et vandrør i din bolig er det om at få hjælp så hurtigt som muligt. I så tilfælde er det rigtig smart at kende nummeret på den lokale VVS installatør, som kan rykke hurtigt ud og dermed begrænse skadernes omfang. Men også i tilfælde af at du skal have moderniseret VVS installationerne i din bolig skal du bruge en autoriseret VVS installatør. Og derfor bør du finde en god VVS’er i dit lokal område.

Find din lokale VVS-installatør i Halsnæs

Er du bosiddende i Halsnæs kommune, for eksempel Frederikssund. Frederiksværk, Hundested, Jægerspris, Ølsted eller Kregme, kan du altid få VVS hjælp hos West Entreprise. West Entreprise er en lille VVS virksomhed med et solidt renomme blandt bolig ejere i Halsnæs, som har nydt godt af West Entreprises services gennem flere år.

West Entreprise er ejet og drevet af Palle West som er selvstændig VVS-installatør og har været det i mange år. Palle West lagde ud med virksomheden P.W. Blik & Varmeteknik i 1999. Denne virksomhed skiftede siden navn til West Entreprise, og er leveringsdygtig i alle former for VVS service i Halsnæs.

Palle West er tredje generation VVS’er og har en indgroet passion for sit virkefelt. Derfor kan du altid være sikker på en engageret og kompetent service, udført af en VVS-installatør med hænder og hoved skruet rigtigt på, når du vælger West Entreprise som dit VVS firma i Halsnæs. Og du er samtidig garanteret installationer som er både fremtidssikre og tidssvarende, og som lever op til samtlige krav og standarder inden for området.

Palle West sætter en stor ære i altid at holde sin kvalifikationer a jour og er derfor altid up to date med de seneste metoder, teknikker og materialer. Dette er din garanti for holdbare installationer som du kan bruge i mange år.

Du kan læse mere, og indhente et skarpt tilbud på VVS arbejde, på westentreprise.dk.

Flere Nyheder