Få hørelsen igen med et moderne høreapparat

12 juni 2021 Astrid Pedersen

Er du ude over din første ungdom, og er hørelsen så småt begyndt at svigte? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvornår får jeg brug for et høreapparat?

De fleste af os mister hørelsen gradvist med alderen. Måske er du begyndt at lægge mærke til at du ikke hører på samme måde som før i tiden.

Til at begynde med vil du miste hørelsen i frekvens områder som ikke gør den helt store forskel. Men på et tidspunkt vil du blive opmærksom på at du ikke længere kan høre de høje toner i klassisk musik. Du vil begynde at savne fuglefløjt om foråret. Og du har sandsynligvis allerede opdaget at det kan være vanskeligt at høre børnebørnenes lyse stemmer.

Dette er tegn på at dit alders betingede høretab for alvor er ved at sætte ind. Og det vil ikke blive bedre – snarere tvært imod. Du behøver dog ikke at fortvivle. Der er nemlig hjælp at hente i moderne teknologi. Nutidens høreapparater er en del mere avancerede end for blot ti år siden – og de bliver stedse bedre.

Et høreapparat anno 2021 har en utroligt naturtro lydgengivelse. Intelligent elektronik gør det muligt for et state of the art høreapparat at sortere baggrundsstøj fra således at du kun hører lyde fra den samtale du deltager i. Dette gør det muligt for dig som bærer af et høreapparat at gå på café eller restaurant med dine venner eller familie uden at skulle føle dig udenfor.

Samtidig vil dit høreapparat med tilslutning til Bluetooth og WiFi selv kunne opdatere sit indbyggede software. Og du vil kunne bruge dit høreapparat som hovedtelefoner hvis du ønsker at lytte til musik eller radio.

Find dit nye høreapparat i Roskilde

Hos Speciallægens Høreklinik ApS i Roskilde kan du finde de mest avancerede høreapparater på markedet – læs mere på slhk.dk.

Flere Nyheder