Hvornår du skal ringe til en VVS-mand

15 oktober 2021 Steffen Petersen

editorial

Hvornår er det bedste tidspunkt at hyre en VVS-mand? En VVS’er bør altid hyres, når du har brug for en, men der er specifikke tilfælde, hvor det er tilrådeligt at hyre dem tidligere end andre. Hvis dit hjem f.eks. har et gammelt utæt rør, der skal repareres, så vil det være klogt at hyre en VVS-mand hurtigst muligt, så du kan nyde godt af dit vandtryk og undgå fremtidige problemer med skimmelsvamp og mug.

Hvis du har andre VVS-nødsituationer som f.eks. et sprunget rør eller et tilstoppet afløb, så kan det også varmt anbefales at hyre nogen med det samme.

1. Hvis dit toilet eller afløb driller

Et af de bedste tidspunkter at hyre en VVS’er på er, hvis du har brug for at få aflukket dit afløb eller toilet, eller hvis der er vand, der samler sig omkring dit fundament. Hvis du ikke hyrer nogen til dette problem, kan det resultere i alvorlige skader på dit hjem og sundhedsmæssige problemer med skimmelsvamp.

Hvis du har usædvanlige lugte, der kommer fra dine afløb eller toiletter, kan dette tyde på, at der er problemer med dit kloaksystem. Du skal huske, at du ikke må smide tamponer, bind eller vatrondeller ned i dit afløb. Det kan føre til, at du får problemer med dit afløb.

2. Vandhaner og rør, der er utætte.

Hvis dit vand er rustent, kan du være sikker på, at der er et problem med dine rør. Det betyder, at det er på tide at ringe til en VVS-mand. Hvis det sker, at du har sprængte rør, skal du lukke hoved-ventilen, så du ikke forårsager mere skade end nødvendigt, mens du venter på, at VVS-manden kommer på stedet. Det er helt sikkert på tide at ringe til de professionelle. 

Du kan finde VVS-firmaer ved at bruge Google. Her kan du taste “vvs i Hundested” eller den by, som du bor i, ind i søgefeltet. Så kan du se de forskellige VVS-firmaer. 

Flere Nyheder