Loading...
privatdetektiv

At blive privatdetektiv kan være noget for dig!

En privatdetektiv er ikke lige en profession, man lige kan lufte for ens studievejleder og blive peget i retning af, hvor man skal gå hen for at tage sådan en uddannelse eller komme i mesterlære.

For der findes ikke rigtig en uddannelsesretning til den slags, men der findes jo beviseligt både privatdetektiver herhjemme og i udlandet, se bare her: https://www.special-investigation.agency/ 

Så hvordan kommer man ind i den branche, hvis det er noget, man godt kunne tænke sig at give sig i kast med?

Hvis man ser baggrunden for mange privatdetektiver herhjemme, så har de en fortid med efterforskning, så de allerede ved, hvordan man arbejder sig fremad med metoder til at afdække alt fra svindel, affærer og finde en bortløben kat – man skal jo lave selv det mindste for at få betalt regningerne, hvis man kører selvstændigt på den måde.

Det er jo ikke altid en glamourøs tilværelse, som man ser det på film, hvor en privatdetektiv skygger mærkelige mennesker og kommer i karambolage med lyssky aktiviteter og personager.

Ofte består den slags arbejde i, at man sidder derhjemme på kontoret og langsom finder ud af, hvor sagen starter og begynder, mens man indsamler en masse informationer og snakker med relaterede personer, så man langsomt kan spore sig ind på, hvad sagens kerne er.

Det er ligesom, når man ser politifolk, der arbejder, så glemmer man, at de også skal hjem at skrive døgnrapporter.

Så hvis man selv gerne vil ind i en verden med at være privatdetektiv, så bør man måske først undersøge nærmere hos en, der arbejder med den slags, hvordan sådan et liv reelt ser ud, før man selv kaster sig over det.

Det kan jo være, man kan få lov at følge en privatdetektiv på arbejde nogle dage og ved selvsyn opleve, hvordan sådan en arbejder.