Loading...
Beton gulve

Beton gulve skal støbes ordentlige

At få støbt og/eller lagt betongulve skal man lade de professionelle om såsom https://www.rybergbetonogdesign.com/beton-gulve

Det er vitterligt ikke noget, man skal begynde at gøre selv eller tro, man kan leje udstyret til, og så er det vel bare at prøve sig frem med blandingsforholdene og lægge sådan en gulv, for hvor svært kan det lige være?

Det er vel bare noget med at fordele det jævnt, lave det godt blandingsforhold og så lade de størkne.

Men det svarer lidt til at sige, at hvis man skal skrive en god roman, så er det vel også bare noget med at flække en masse ord sammen på computeren: man kan givetvis være heldig at skrive noget, der er sammenhængende, men det bliver næppe godt – og det bliver højst sandsynligt noget lort at læse.

Bare fordi, man har læst en masse bøger i ens tid, gør det ikke en til forfatter; og bare fordi man har betrådt en masse betongulve i ens tid, så gør det ikke en til ekspert i at lægge den slags gulve.

Det er for det første ikke bare sådan lige at blande det gode beton, og det kræver endda noget udstyr, som er dyrt at eje og heller ikke billigt at leje – og så skal man vide, hvordan man bruge det.

Der er en grund til, at man lader faglærte folk om at klare den slags.

Og skulle man være så heldig at komme dertil, hvor man får lagt betonen ud, så skal den jo fordeles.
Ved du så, hvordan du gør det? Hvordan skal temperaturen være i lokalet? Hvor længe skal den tørre, og hvordan sørger du for at holde folk væk fra at træde på det våde beton?

Der melder sig nemlig en masse spørgsmål i forbindelse med noget, som på overfladen kan lade til at være let at gå til, men i det lange løb er der virkelig mange finesser i det, som man skal lade professionelle om at gøre, så man ender med et godt resultat.