Loading...
brøndboring

Bliv selvforsynende med egen brønd

Går du og drømmer om at blive selvforsynende med vand til dit sommerhus eller bolig? Så er du ikke langt fra at kunne gøre det til virkelighed. Der er særligt gode muligheder ude på landet eller i sommerhusområder til at lave sin egen brønd.

Det kræver først og fremmest en godkendelse fra kommunen til at du man grave ned, for at lave din egen brønd. Derfor bør du starte med at lave en ansøgning til den lokale kommune, før du kan starte med at grave og bore efter vand til din brønd. Her er det en fordel at alliere sig med en fagmand, der er specialiseret i brøndboring. De kender til hele processen, og kan derfor hjælpe dig med både ansøgningen til din nye brønd og selve brøndboringen. 

Sådan vælger du den rette fagmand til brøndboring

Står du i den situation, at du skal finde en fagmand, der kan hjælpe med at udføre en brøndboring, bør du undersøge markedet. Der er i dag flere aktører på markedet, som kan hjælpe med denne type af opgaver. Det er for mange svært at navigere rundt i, når man skal skelne den ene fagmand frem for den anden.

Vi anbefaler derfor, at du grundigt undersøger den enkelte virksomhed, for at blive klogere på deres erfaring og serviceniveau. Her kan du blandt andet se på, hvad kunderne siger til det udførte arbejde på deres egen hjemmeside eller på de sociale medier. Det giver oftest en god indikation på, hvad du selv kan forvente af samarbejdet.

Find en kompetent fagmand til brøndboring

Er du i tvivl om, hvilken fagmand du skal vælge til den aktuelle opgave, kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi har undersøgt dine muligheder på landsplan. Her har vi set efter, hvem der har mest erfaring, den største kundetilfredshed og de bedste priser. Vi kan dermed varmt anbefale a-hoejfeldt.dk til at udføre brøndboring