Loading...
feberscanner

Brug en smart feberscanner til at tjekke temperatur med!

Er du træt af det traditionelle termometer? Er du heller ikke sikker på, at det viser den præcise temperatur? Har du besvær med at bruge det til at måle temperaturen på dine børn?

Der findes heldigvis et nyt og smart alternativ til det klassiske termometer. Det kaldes for en feberscanner. Med denne kan du blot scanne panden på dig selv eller dit barn og derved få oplyst den præcise temperatur!

Læs meget mere om feberscanner i denne artikel. 

3 gode grunde til at investere i en feberscanner

Der er mange fordele ved at benytte mere innovativt udstyr til at måle, om du eller dine børn har feber med. Her får du tre gode grunde til, at du skal købe dig en feberscanner.

1. Nem og hurtig at scanne med

Det er super nemt og hurtigt at scanne en person med en feberscanner. Det er langt nemmere end f.eks. at skulle have et termometer i munden. Det er ikke alle børn, der bryder sig om det. Og man kan heller ikke regne med en lige så præcis måling. 

2. Find ud af om personen har feber 

Med feberscanneren kan du finde ud af om den scannede person har feber. Det er super smart, hvis du vil finde ud af, om du eller dit barn er sygt. Feber kan være tegn på mange sygdomme, og derfor kan det være vigtigt af be- eller afkræfte. 

3. Du kan have den med på ferie

Feberscanneren kan du tage med på ferie. Hvor du ikke lige har mulighed for at ringe til lægen, og hvor du eller andre fra familien kan blive udsat for nye sygdomme. Det er rart at kunne tjekke efter, om nogle af jer har feber, inden I søger lægehjælp i udlandet. 

I dag findes der også mere avancerede feberscannere, der kan bruges til at scanne passagerer eller deltagende til et event