Brunch for par og familier i København

22 september 2022 Astrid Pedersen

editorial

Portalen brunchkøbenhavn.dk giver dig al den information du behøver om de forskellige spisesteder og deres tilbud. Og i denne artikel kan du blive meget klogere på de forskellige typer brunch og morgenmad, du kan forvente at støde på i København.

Er du på storbyferie i det københavnske, og står den på oplevelse de næste dage? Så bør du ikke snyde dig selv for en lækker brunch eller et morgenmåltid på et af de skønne spisesteder i vores dejlige hovedstad. Overalt i København, på broerne og Frederiksberg såvel som i Indre By og på Amager finder du et have af restauranter og caféer som gerne disker op med tidlige måltider i top kvalitet – til hverdag såvel som i weekenderne.

Vælg et tidligt måltid som matcher din appetit

Der findes mange forskellige måder hvorpå du kan nyde dagens første måltid uden selv at skulle kokkerere. Hvis du har familien med i byen, kan det klart anbefales at gå efter et af de mere børnevenlige etablissementer. Der findes masser af caféer og restauranter som serverer brunchplatter særligt tilrettet de mindste, både hvad angår madens sammensætning og når det handler om serveringens størrelse.

brunch København

Vil du være helt sikker på at måltidet falder i ungernes smag kan du med stor fordel vælge en restaurant, som tilbyder brunch buffet. Her kan I spise alt hvad I orker for en fast pris per person – og det er som regel billigere for børn under 12 år.

Den helt store fordel ved brunchbuffet er at I får adgang til et stort udvalg af forskellige retter. På den måde vil der helt sikkert være noget, som falder i børnenes smag – og i de voksnes.

En anden stor fordel ved brunchbuffet’er er at drikkevarer som regel er inkluderet i prisen. Det betyder at I får et mættende og lækkert måltid uden at det behøver at koste dig hvad der svarer til spidsen af en jetjager.

Champagnebrunch – et sikkert valg til den romantiske date

Er det kun dig og din partner, som er på tur, kan I der imod vælge en af de mere eksklusive restauranter eller et ditto hotel i København, når dagens første måltid skal indtages. Her kan I nemlig nyde det der kaldes for en champagnebrunch.

En champagnebrunch er en særlig type brunch, som er en del mere luksuriøs end en billig brunchbuffet, og som derfor egner sig langt bedre til jer, der ønsker at indtage jeres morgenmåltid i fred og ro.

Flere Nyheder