Loading...
skoventreprise

Danmarks natur kan også noget

Og turen går til … 

Ja, hvor går turen egentlig hen i år? Lige præcis i år kan det selvfølgelig være svært at vide, hvor turen den går hen. Ikke på grund af ubeslutsomhed, men primært på grund af corona, og hvad den medførte. Den medførte nemlig alt andet end kedelige dage uden byture, julefrokoster eller en tur i fitten. Nej, den medførte også rejseforbud.

Rejseforbud betyder, at det ikke er alle lande, du bør rejse til lige nu og her. Nogle er røde, nogle er orange,og nogle er gule, alt afhængig af, hvor store smittetalene er de forskellige steder. Lige pt. er næsten alle lande nok røde. 

Og derfor måtte vi blive hjemme. Vi måtte blive hjemme til en dansk sommer, og vi måtte også blive hjemme resten af året. For ikke engang, da efteråret nærmede sig, og sommeren gik på hæld, kunne vi tage en smuttur Sydpå. 

Vi danskere er derfor begyndt at bruge naturen meget mere end nogensinde før. Det betyder, at vi også er begyndt at sætte pris på vores egen danske natur, vores danske marker, og vores danske privellegier. 

Skoven afløser coronakulleren

Fordelene og ulemperne ved at blive hjemme, er selvfølgelig mange. Fordelene er helt sikkert, at det er billigt, du støtter dit eget lands økonomi, og så får du måske også oplevet nogle ting, du normalt aldrig ville opleve. Du lærer rent ud sagt og sætte pris på dit eget land. 

Men hvem sørger så for, at tingene står som de skal? Hvis du for eksempel tager til Skjern og går en tur, eller til Roskilde, eller noget helt tredje – så vil du bemærke at naturen er vedligeholdt, og stierne er rene, så vi kan betræde dem og nyde dem. Det er formegetlig fordi der er blevet bestilt en hel omgang skoventreprise i Skjern, og det er lige præcis de mennesker, vi skylder en stor tak. 

De har nemlig redet vores coronakuler og givet os smukke skove til vores rastløse dage.