Loading...
glarmester

Derfor skal du bruge en glarmester

Mange tror fejlagtigt at det at udskifte et vindue er noget de nemt selv kan gøre. Desværre kommer rigtig mange til skade, når de prøver at udskifte vinduer eller de får sat dem i forkert, så de ikke er så effektive eller holder så længe som de burde. En glarmester er en håndværker og det har taget flere år at blive uddannet. Skal du have skiftet vinduer eller andet glasarbejde, kan du med fordel søge på glarmester i Søborg, hvis du bor i det område.

Få råd og vejledning af din glarmester

Inden du vælger at få skiftet dine vinduer, kan du med fordel spørge din glarmester til råd. Både når det kommer til valg af vinduer, men også hvad betydning de nye vinduer har for din bolig og jeres almene sundhed. Ironisk set er vores indeklima blevet værre i takt med at vores boliger er blevet bedre isoleret. Det skyldes at der ikke kan luftes ud på samme måde, som da vores boliger var utætte. Nu skal vi selv gøre det, for at sikre os at vores bolig ikke bliver for fugtig og vi får råd og skimmelsvamp. Det er vigtigt at vi dagligt mindst 2 gange lufter ud så der er gennemtræk. Minimum 5-10 minutter. Husk også at lade døre stå åbne når i går om morgenen, så der kan ske en almindelige gennemluftning. Især i soveværelserne. 

Gennemgå dine vinduer

Hvis du vil sikre at dine vinduer holder længst muligt, er det en god ide at gå dem efter med jævne mellemrum. Tjek at der ikke er kommet revner i fugerne og skift dem ud, hvis der er. Dermed mindsker du muligheden for at der kommer fugt ind i glasset og de får fugtskader. Husk også at smøre hængslerne, så vinduerne sidder ordentlig tæt til og ikke kommer til at sidde skævt.