Loading...
vurdering af bolig

Derfor skal du vælge en ejendomsmægler til vurdering af bolig

For mange kan det være en stor beslutning, når boligen skal sælges. Du gør dig måske overvejelser omkring, hvad prisen mon bliver, og om timingen er den rette. Heldigvis er der god hjælp at hente for dig, når du hyrer en ejendomsmægler til at vurdere din bolig. 

Selvom du vælger at få besøg af en ejendomsmægler, så lav også gerne selv lidt research på forhånd. Før du får besøg af ejendomsmægleren, kan du undersøge, hvad boligerne i nabolaget er sat til salg for. Du kan blandt andet også se på, hvem der står for de primære salg af boligerne i nabolaget. Det kan guide dig i retningen af en ejendomsmægler, som også kan hjælpe med en vurdering af din bolig.

Hvilke fordele er der ved at vælge en ejendomsmægler?

Hvis du overvejer at hyre en ejendomsmægler til at vurdere eller sælge din bolig, er der naturligvis flere fordele forbundet med det. Du behøver først og fremmest ikke at skulle bruge tid og energi på at skulle finde de potentielle købere af din bolig. Du behøver heller ikke at skulle fremvise boligen i tide og utide, når potentielle købere kontakter dig. Her kan du trygt overlade det til den professionelle ejendomsmægler. 

Når du skal vælge en ejendomsmægler, bør du helt klart vælge en, der er lokal kendt i området. Det betyder, at du kan forvente, at ejendomsmægleren kender til lokalområdet. Der er også stor chance for, at ejendomsmægleren har købere klar i sit kundekartotek til netop din bolig.

Hvilken ejendomsmægler skal du vælge til vurdering af din bolig i Nordjylland?

Er du i tvivl om, hvilken ejendomsmægler du skal vælge, kan vi hjælpe dig godt på vej. Hvis du har en ejendom i Frederikshavn eller omegn, kan vi varmt anbefale dig at opsøge http://www.helgesmidt.dk/. Her får du en erfaren ejendomsmægler, der er vellidt og populær i byen.