Loading...
elektriker

Dette giver en bedre morgen som elektriker

Er du også blandt de mange mennesker, som ikke ligefrem har den store lyst til at forlade dynen om morgenen, specielt ikke på de kolde og mørke dage?

Sådan har mange af os danskere det. Vi kan ikke vente med at få et koldt bad, inden vi skal på arbejde, og kaffemaskinen på arbejdet har bare at køre konstant de første par timer, når man møder på arbejde, så man kan vågne godt op.

Selvom man da lige hilser på kollegaerne, når man møder ind, så skal de fleste mennesker lige vågne op på deres egne måde, for det er unaturligt at skulle bruge vækkeur for at komme op, men vi er en del af samfundet, så vi er nødt til at indordne sig.

Dette gælder specielt elektrikere, der ofte møder tidligt på arbejde, hvor de lige skal hente firmabilen, inden de kører videre til den specifikke opgave, eller de bare skal arbejde inde på hovedkontoret denne dag.

Hvorfor indfører man ikke lige et ritual, der ikke tager så lang tid, men som lige gør det lidt sjovere at møde på arbejde hver dag?

Det kan lyde lidt latterligt, når vi lige nævner det videre, men giv det en chance i for eksempel 14 dage og evaluér på det.

Denne ting kan være alt fra lidt morgensang, og det behøver jo ikke være fra salmebogen. Måske skal det være nogle udstræksøvelser af noget morgengymnastik, så man lige får aktiveret kroppen og sendt blod ud i den.

Man kan også veksle mellem disse øvelser, så man for eksempel dyrker noget yoga en anden morgen som afveksling.

Det kan lyde lidt som noget fra Maos Kina, når man lige hører om det første gang, men prøv at gøre det. Det tager ikke så lang tid, og der er ikke noget at miste.

Så kan du tage fat i et af de bedste elektrikerfirmaer i Danmark, når du skal bruge en elektriker, : http://elektrikerenbornholm.dk/