Du kan få en maler til at male dit badeværelse

12 februar 2022 Niels Geckler

editorial

Vælg de rette farver og få dit badeværelse til at virke større eller mindre. Og du kan sikkert find en dygtig maler til at udføre arbejdet for en rimelig pris på malerdragoer.dk hvis du bor på de kanter.

I mange lejligheder er badeværelset et ret lille rum – ikke mindst i den gamle del af bygningsmassen i København. I små rum kan man virkelig opleve effekten af farvernes rumvirkning. Et lille rum kan give udseende af at værre større, end det i virkeligheden er, hvis du bruge lyse farver på væggene. Men det kan også blive hyggeligt og huleagtigt, hvis man bruger mere mørke og tunge farver – der stadig godt kan have et varmt præg i sig.

Det er dog ikke kun farven, du skal tænke på, når du vil give dit badeværelse en opfriskende gang maling på væggene. I sådan et vådrum skal du være sikker på at få valgt den rette type af maling. Det skal være en blank maling med glans 25-30 for at den ikke tager alt for meget imod fugt. Man kan også få specialmaling til fliser, så man kan male dette element i rummet i en farve, der svarer til væggene. På den måde slipper man for at skifte fliserne ud.

maler dragør

En maler sikrer et godt resultat på badeværelset  

Måske har du vænnet dig til, at maling af vægge er noget du selv kan klare. Typisk vil et badeværelse da heller ikke være større and at det virker som en overkommelig opgave.

Inden du selv kaster dig ud i at male badeværelset skal du dog huske, at det er et af de mere irregulære rum med hjørner, fliser, indbyggede skabe, wc og vask. Det giver sammen med den rørføring man finder på mange badeværelser uden på væggene visse udfordringer når der skal males. Det vil ikke være noget problem, hvis du betaler en fagmand for at lave arbejdet.

Flere Nyheder