Dygtiggør dig selv – tag på kursus

08 marts 2022 Steffen Petersen

editorial

I vores moderne tider, kommer der hele tiden nye og smarte løsninger, på traditionelle arbejdsfunktioner. I de værste tilfælde kan det betyde at jobs bliver beskåret og processen i stedet skal varetages af robotter eller lign. Det kan derfor være en god idé at forberede sig på, at sådan et scenarie også kan ramme din jobfunktion.

Dette kan du gøre ved at efteruddanne og dygtiggøre dig selv ved at tage på kursus.

kurser

Sådan finder du et relevant kursus

Hvis du har besluttet dig for at tage på kursus, så skal du først og fremmest finde det rigtige kursus for dig. Det skal være relevant for det områder du ønsker at dygtiggøre dig på, ligesom det skal give mening i forhold til dine fremtidsudsigter. Det nytter ikke noget at du bare tager et kursus, for at tage et kursus. Du kan finde et kursus på en af følgende måder:

Brug dit professionelle netværk

Et godt sted at begynde, når man skal finde et relevant kursus, er ved at række ud til de mennesker man har i sit netværk. Det kan være at de har været på et kursus der også er relevant for dig, og at de derfor kan hjælpe dig med kontakt oplysninger og andet, som du kunne få brug for, i forhold til at melde dig til det pågældende kursus.

Brug en søgemaskine på internettet

Du kan også finde det helt rigtige og relevante kursus, ved at hoppe ind på internettet og søge efter det. Det kraver ikke mange tastetryk og klik med musen, og så er du tilmeldt et kursus der kan hjælpe dig og din fremtidige jobfunktion. Det kræver kun at du kan finde ud af at bruge Google eller Yahoo.

Hvis du gerne vil se et eksempel på en hjemmesider, der tilbyder kurser indenfor forskellige genrer, så kan du med fordel kigge her: https://www.daghoejskolen.dk/ 

Flere Nyheder