Loading...
skadedyrsbekæmpelse

Effektiv skadedyrsbekæmpelse ved professionelle fagfolk

Har du fået væggelus med hjem fra ferien, eller er husets træværk ved at blive ødelagt af termitter eller borebiller? Så bør du kontakte et firma med speciale inden for skadedyrsbekæmpelse. Mange af disse irriterende smådyr er nemlig svære, for slet ikke at sige umulige, at få bugt med på egen hånd. Og skal der skrappere midler til hjælp, skal disse varetages af en professionel skadedyrsbekæmper.

Hvem er K.S. Specialservice ApS?

K.S. Specialservice ApS er en virksomhed som har specialiseret sig inden for bekæmpelse af rotter og insekter. Siden 2015 har K.S. Specialservice ApS hjulpet såvel private kunder som erhvervs kunder – her under en lang række af de største bolig selskaber i Danmark – med at komme såvel rotte som insekt plager til livs. Før i tiden var virksomheden kendt under navnet E.S. Specialservice, men skiftede navn da det kom under skadedyrsbekæmper Karin Sørensens ledelse.

Hos K.S. Specialservice ApS finder du dygtige og erfarne skadedyrsbekæmpere, som besidder en stor specialviden om skadedyrenes levevis og vaner. På baggrund af denne viden kan de kompetente service medarbejdere hjælpe kunden af med rotter og insekter på effektiv vis og samtidig yde kvalificeret rådgivning og vejledning angående forebyggende tiltag. Med K.S. Specialservice ApS får du således ikke blot udryddelse af skadedyrene. Du får også hjælp til at holde dem fra døren i fremtiden.

K.S. Specialservice ApS sætter en ære i altid at være opdateret med de nyeste metoder inden for skadedyrsbekæmpelse. Derfor har K.S. Specialservice ApS kendskab til de mest moderne metoder og teknikker, og benytter eksempelvis den højst effektive varmebehandling til bekæmpelse af væggelus som supplement til den traditionelle sprøjtebehandling – og hormon behandling i forbindelse med bekæmpelse af faraomyrer. På den måde opnås de mest effektive og langtids holdbare resultater af skadedyrsbekæmpelse.

Hvis du vil vide mere om bekæmpelse af skadedyr i boligen kan du klikke ind på hjemmesiden https://www.ksspecialservice.dk/