Loading...
anlægsgartner

En anlægsgartner kan blandt andet klare alt med træerne

Hvis man ikke ved så meget med det at være anlægsgartner, så kan man forestille sig alt med, at man har en person, der sidder med handsker og er ved at plante nogle blomster, men det kan også være skovhuggertypen, der står med sin motorsav og skal til at fælde træer.

Det kan sådan set godt være begge dele og en type i midten, men her skal vi se på det med, at man mere er den sidste type, hvor der skal fældes træer.

Men det handler ikke bare om at fælde træerne, og selv hvis det handler om at fælde træer, så er det ikke (altid) bare noget med at træde hen med en økse og fælde i bæltehøjde.

Man kan se, at det drejer sig om mange forskellige typer af omgang med træer, når man læser her: https://alstraeservice.dk/

Der er flere ydelser at have med at gøre, for det er ikke bare sådan lige, når man skal anlægge en have efter forskønnelse, fjerne træer eller tilpasse dem til haven eller den offentlige park.

Anlægsgartneren klarer alt med træerne

Der kan være mange forskellige træer, man skal have med at gøre, hvor det kan være nogle relativt nyetablerede nogle, som man lige skal klippe grenene til.

Eller der kan være nogle, der er vokset alt for tæt, så man er nødt til at fjerne et par stykker, så de resterende kan få lov til at ånde lidt.

Eller også er nogle træer begyndt at skyde for langt op i vejret, så man er nødt til at fjerne toppen på dem.

Det kan jo også sagtens være, at man gerne vil komme nogle træer helt til livs, så de decideret skal fjernes for bestandig, hvor man så også fælder at fjerne stubbene, så de ikke kan komme igen, og man kan anlægge noget andet.