Loading...
elektriker

En elektriker og hans arbejde med en lærling

En elektriker og hans arbejde med en lærling

Er du også den type af person, der lige kigger en ekstra gang og måske får en smule nervøse trækninger, når du hører, at elektrikeren har taget sin lærling med, og at det er en af vedkommendes første opgaver væk fra skolebænken?

Det er der egentlig ikke nogen grund til, for du skal faktisk sætte en ære i, at din bolig kan blive udgangspunktet for, hvorledes denne vordende færdiguddannede elektriker kommer til at gebærde sig fremadrettet og dannet sin elektriker-identitet.

Vi tager en konkret situation med en elektriker i Vanløse, der er blevet kaldt ud til en overskuelig opgave, som den uddannede elektriker i kraft af sin mester-position eller ansat i firmaet mener, at lærlingen godt kan hjælpe til med, så han tager denne person under uddannelse med.

Du skal jo som kunde her tænke på, at lærlingen er tilknyttet et autoriseret og godkendt elektriker-firma, hvor der tit er tilknyttet en enkelt eller flere personer til at tage hånd om lærlingen, mens han er i praktik.

Dette er også bare et godt tegn på, at du valgte rigtigt med at hyre dette specifikke elektriker-firma, når de nu er så gode, at de endda er set værdige til at uddanne elever.

Lærlingen bliver jo heller ikke kastet ud i uoverskueligt projekt, som kan være svært for en nybegynder, så vedkommende bliver gradvist oplært i de opgaver, som man se værdige til at udføre opgaverne.

Så måske er der mere tale om, at der skal fikses en stikontakt hjemme hos dig, og ikke at ser skal sættes et nyt elskab op med forbindelser og et nyt relæ.

Og så er lærlingen aldrig helt på bar bund, for er det netop nogle af de første opgaver, der skal prøves i praksis, så kigger den udlærte elektriker personen over skulderen hele tiden og tjekker efter, at alt er gjort godt nok.

Som kunde skal du ikke være bange for, om du får et godt resultat eller ej – for det får du.