Loading...
flyttefirma

Et flyttefirma kan mere end bare at flytte

Står du foran en flytning? Så er du måske begyndt at overveje, hvordan du skal få alle flyttekasserne bukseret afsted. Et flyttefirma kan spare dig for meget tid og – måske ikke mindst – meget energi.

Ofte kan flyttefirmaerne endda klare meget mere end blot transporten af dine flyttekasser fra A til B. Du kan for eksempel overveje også at få hjælp til: 

– Nedpakning i flyttekasser

– Rengøring

– Udpakning det nye sted

Det kan være relevant både hvis du selv skal flytte i nyt hus eller ny lejlighed, og hvis det er din virksomhed, som skal flytte. 

Hvis du er på jagt efter et flyttefirma i Randers, kan du kontakte Kronjyllands Flytteservice. De tilbyder blandt andet ovenstående hjælp til din flytning.

Min virksomhed skal flytte – hvordan gør vi?

Ofte er der et stort planlægningsarbejde forbundet med en flytning. Det gælder både for private flytninger og for erhverv. 

Når en virksomhed skal flytte, skal man ofte tænke på, hvordan det kan gøres med mindst mulig gene for medarbejderne og for det arbejde, som stadig skal passes i virksomheden. 

I nogle tilfælde kan det for eksempel give mening at lave en aftale med flyttefirmaet om, at flytningen foregår i weekenden, så medarbejderne ikke bliver forstyrret i deres arbejdsdage.

Det kan også give god mening at lade flyttefirmaet stå for ned- og udpakning, så medarbejderne kan koncentrere sig om deres arbejde, og ikke skal bruge deres energi på flyttekasser og bobleplast. Det samme gælder for slutrengøring. Lad flyttefirmaet stå for det, når de alligevel kommer for at pakke ned og transportere videre. 

Endelig tilbyder nogle flyttefirmaer også affaldsservice. Det betyder, at hvis der er inventar eller lignende, som ikke skal med til virksomhedens nye adresse, kan man lade flyttefirmaet tage sig af det, så man selv slipper for at stå med opgaven med at bortskaffe det.