Få den bedste hjælp til en god gulvafslibning på Amager

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Prydes dit hjem af et smukt, originalt trægulv – det vil sige et gulv som er anlagt samtidig med at bygningen blev opført? Så bør du gøre alt hvad du kan for at passe på det.

Et originalt trægulv, uanset om der er tale om et plankegulv eller en sildebens parket, er et aktiv for en hver bolig. Denne type gulv vil nemlig passe perfekt til boligen. Samtidig er originale trægulve som regel fremstillet af kvalitets træ – i hvert fald hvis bygningen er fra engang før midten af det forrige århundrede.

Dengang blev gulvene lagt med det formål at de skulle kunne holde i mange år, og da træværk var standard gulv belægning blev kun de mest massive sorter anvendt. Derfor vil det med sikkerhed være meget dyrt at skulle have lagt et gulv i tilsvarende kvalitet. Og af samme grund bør du sørge for at dit gulv fremstår smukt og velholdt hvis det skal føje værdi til din bolig i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg.

image

Hvad gør jeg hvis gulvet er slidt og grimt?

Hvis dit gamle trægulv med tiden har pådraget sig skønhedspletter i form af misfarvede pletter og plamager, slidspor fra nedtrådt støv, eller overfladiske skrammer og ridser, kan du sagtens få gulvet til at stråle på ny. Det kræver blot en grundig gulvafslibning som kan fjerne det øverste lag af træværket.

Med en gulvafslibning forsvinder alle de overfladiske pletter, ridser og skrammer. Gulvet bliver flere toner lysere end før. Og med den rette efterbehandling får du et smukt og slidstærkt gulv som du kan have glæde af i mange år.

Hvor kan jeg få hjælp til gulvafslibning på Amager?

Hvis du er bosiddende på Amager hedder dit nærmeste gulvfirma Ørestadens Gulvservice. Klik ind på orestadens-gulvservice.dk og få et skarpt tilbud på en professionelt udført gulvafslibning med tilhørende efterbehandling.

Flere Nyheder