Loading...
hypnoterapi

Få den hjælp du behøver med hypnoterapi

Kæmper du med lavt selvværd eller med en konstant følelse af aldrig at være god nok? Så kan det være at du har brug for en hjælpende hånd for at komme ud af dette negative tankemønster. Og en sådan kan du få gennem hypnoterapi.

Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er en særlig disciplin inden for hypnose som benytter sig af de samme metoder men i et terapeutisk øjemed. Når du kontakter en hypnoterapeut med henblik på hypnoterapi vil du opleve at der tages udgangspunkt i din personlige problemstillinger og individuelle følelser omkring det.

En hypnoterapeut er som regel også uddannet psykoterapeut eller psykolog og vil være i stand til at gennemskue hvilke overbevisninger du har om dig selv og om din omverden og som forhindrer dig i at nå dine mål. Det er disse overbevisninger som skal erstattes med andre og mere konstruktive overbevisninger. Og dette kan gøres ved at tale til underbevidstheden via hypnoterapi.

Hvordan foregå en hypnoterapi session?

Ved hypnoterapi anvendes det der kaldes for en let trance. Din hypnoterapeut vil guide dig ind i en yderst behagelig tilstand af dyb afslapning, som ligner den tilstand som indtræder lige inden du falder i søvn. Her efter vil din hypnoterapeut tale til din underbevidsthed og give den besked på at udskifte de overbevisninger, den nærer om dig, med nogle andre.

Det kan for eksempel være at du hele dit liv har fortalt dig selv at du ikke er noget værd, og at du derfor lige så godt kan lade være med at prøve. En sådan overbevisning vil skulle udskiftes med en der fortæller dig at du har stor værdi i dig selv, og at du er elsket.

Er du bosiddende i nærheden af Brønderslev kan du få hjælp hos den dygtige psykolog Kirsten Ishøi – du kan læse mere på http://xn--psykologkirstenishi-d8b.dk/