Loading...
massage

Få det bedre med massage

De fleste mennesker kan blive enige om, at det er dejligt og rart at få en god massage i ny og næ. Hvad færre mennesker dog har indset – men flere og flere til alt held får øjnene op for i disse år – er, at regelmæssig massage kan bidrage endog meget positivt til dit fysiske og mentale velvære.

Faktisk kan massage have en direkte sundheds fremmende og helsebringende effekt. Massage, som udføres med jævne mellemrum af en massør, som kender dig, din krop og dennes skavanker, kan gøre dit bindevæv mere smidigt og øge blod gennemstrømningen i dine muskler. På den måde kan du forebygge ophobning af affaldsstoffer i systemet, og forhindre spændinger og myoser i at opbygges. Dette er til gavn for hele dig – krop og sjæl.

Hvad sker der under massage?

Når du modtager en dybdegående massage af en dygtig massør, vil du først og fremmest mærke en reaktion i dine muskler. Det vil muligvis gøre ondt – men du vil opleve, at det er en behagelig smerte, så at sige. Det er fornemmelsen af, at der bliver taget vare på din forsømte krop, og at det sætter ting i gang, som er gavnlige for dig. Under massagen vil dine muskler få tilført frisk blod, hvilket vil medvirke til den naturlige drænage af affaldsstoffer, som har en tendens til at hobe sig op og give anledning til myoser.

Samtidig vil din krop frigive endorfiner, hvilket får musklerne til at slappe yderligere af. Har du tilløb til stress, vil regelmæssig massage hjælpe din krop til at slappe af og geare ned, så dine stress symptomer dæmpes og det parasympatiske nervesystem får lov at komme på banen.

Er du bosiddende i Bredebro eller omegn, finder du byens bedste massage på Mågen 5. Klik ind på helsemassagen.dk og læs mere.