Loading...
anlægsgartner

Få en smuk og unik have

Drømmer du om at få ordnet al det der havearbejde, som du har udskudt alt for længe? Eller er du flyttet i nyt, hvor der skal anlægges en helt ny have? Det er ikke alle, der har grønne fingre. Derfor kan det være bedre for dig at hyre professionel hjælp. Når du hyrer en anlægsgartner, kan du også få inspiration og gode idéer fra en erfaren person. Leder du efter en anlægsgartner på Nykøbing Falster? Så læs med her.

Anlægsgartner Weiss kan det hele 

På Nykøbing Falster finder du anlægsgartner firmaet Anlægsgartner Weiss. De laver både mindre projekter for private, men også større opgaver for bygherrer eller offentlige kunder. Firmaet består af yderst professionelle og erfarne folk. 

Fra træfældning til terrasse 

Anlægsgartner Weiss tilbyder en lang række services inden for anlægsgartneri. De kan hjælpe dig med stort set alt, når du skal have ordnet dit haveprojekt. Deres ydelser er blandt andet:

– Sætning af hegn

– Træfældning

– Stier og støttemure

– Indvendig nedrivning

– Gravearbejde

– Belægning af terrasser

– Belægning af indkørsler

– Anlæg af haver

Lige meget hvad du skal have lavet, så kan de hjælpe dig. Hvis du er i tvivl om, hvordan det egentlig skal se ud og hvordan det skal udføres. Så kan du også få god inspiration og rådgivning fra Anlægsgartner Weiss. De er altid klar til at hjælpe dig og din have godt videre! Så du får en smuk og unik have, lige som du vil have den. 

Få mere inspiration her 

Leder du efter mere inspiration til, hvordan din have eller terrasse skal se ud? Så kan du se meget mere på Anlægsgartner Weiss’ hjemmeside. Her kan du også læse mere om de forskellige services, som firmaet udfører og mere om selve firmaet.

Her kan du kontakte dem for at få et gratis og uforpligtende tilbud på netop dit haveprojekt.