Loading...
konditor

Få en unik bryllupskage i høj kvalitet

Skal I have lavet en bryllupskage i Hjørring, men er I i tvivl om, hvem I skal vælge? Hvis I drømmer om en unik bryllupskage, hvor kvaliteten og smagen er helt i top, så behøver I ikke at lede meget længere. Hos KonditorBager kan I nemlig få en bryllupskage lavet med kun de bedste og reneste råvarer. I får en bryllupskage med en unik smagsoplevelse, der er bagt helt fra bunden – og så kommer den til at se ud som en drøm. 

KonditorBager blev stiftet tilbage i 1977, men nu har de efterhånden udviklet sig til 57 butikker fordelt over hele landet. Du finder både butikker i Jylland og på Sjælland samt Fyn og Bornholm. Der er derfor rig mulighed for at finde en butik tæt på jer, så I kan få den bryllupskage, I drømmer om.

Vælg ægte håndværk til livets fest

Et bryllup er et af livets største fester, og det skal derfor være en vellykket dag, der lever op til jeres forventninger. Derfor er det også en dag, hvor I skal give jer selv den glæde at vælge ægte håndværk. Vælg en bryllupskage der er lavet med kærlighed og høj kvalitet – det kan nemlig ses og smages. 

KonditorBager brænder for faget, og derfor leverer de kun noget, som de er stolte af – og altid med et stort smil. 

En bryllupskage hvor der ikke bliver gået på kompromis 

Selvom KonditorBager startede helt tilbage i 1977, så lægger de altid stor vægt på at følge med tiden og danskernes smag. Dog stræber de også efter at være nytænkende, og de er bestemt ikke bange for at gøre tingene lidt anderledes og bedre. 

Så hvis I gerne vil have en smuk bryllupskage, hvor der hverken er gået på kompromis med håndværkskvaliteten, smagen eller udtrykket, så er det KonditorBager, I skal vælge. Klik ind på deres hjemmeside, hvor I kan læse meget mere om deres historie, deres mission og deres gode produkter.