Få et tandimplantat hvis din tand er ødelagt

03 marts 2021 Astrid Pedersen

Når en tand flækker hele vejen igennem – hvilket især rodbehandlede tænder er i fare for at gøre – eller er ædt op af karies, kan det være nødvendigt at erstatte tanden med et kunstigt tandimplantat.

Et tandimplantat erstatter, i modsætning til en kunstig tandkrone, hele tanden – ikke blot den synlige del af den. Derfor er det en lidt større operation at få isat et tandimplantat. Og derfor bør du vælge den bedste tandlæge til dette formål.

Hvor kan jeg få tilvirket og isat tandimplantater i Holbæk?

Hvis du er bosiddende i Holbæk eller i oplandet hertil bør du vælge en lokal tandlæge når du skal have isat et tandimplantat. På den måde skal du ikke transportere dig så langt, og vil således nemmere kunne finde tid og overskud til de konsultationer der skal til. Og skulle der opstå en nødsituation er din tandlæge ikke så langt væk.

I Brogade centralt i Holbæk finder du Tandklinikken Brogade. Den hyggelige og særdeles veludrustede klinik er kendt i hele Holbæk for sit høje service niveau og sin kundevendte tilgang når det handler om såvel undersøgelse som behandling. Hos Tandklinikken Brogade vil du altid kunne få hjælp til dine tand problemer – og vurderer tandlægen at du er bedst tjent med et tandimplantat kan du roligt regne med at du er i trygge og professionelle hænder.

Foruden dygtige personaler i form af tandlæge, tandplejer og klinik assistenter har Tandklinikken Brogade også en fast tilknyttet special tandlæge i kæber kirurgi som gerne giver en second opinion når det handler om din egnethed som kandidat til isættelse af tandimplantat. Og du kan være helt sikker på at såvel implantat som abutment og krone er fremstillet af de bedste og mest holdbare materialer.

Du kan altid bestille en tid til konsultation og en samtale omkring dine behov for tandimplantat hos Tandklinikken Brogade via hjemmesiden tandklinikkenbrogade.dk.

Flere Nyheder