Loading...
el installatør

Få fat på din el-installatør, når kablerne skal fikses

Skal du have udført elektriker arbejde i dit hjem – for eksempel i forbindelse med renovering, ombygning eller modernisering? Så skal du have fat på en autoriseret fagperson.

Det er vigtigt at du holder dig for øje at du ikke selv må udføre arbejde som vedrører ændringer af de faste elektriske installationer i din bolig. Det er simpelt hen forbundet med alt for høj en risiko for skader på såvel materiel og bygninger som på andre mennesker der befinder sig heri. Derfor bør du finde en autoriseret el installatør eller elektriker i Frederikshavn hvis du er bosat på de kanter.

Hvem er MS Automatics ApS?

MS Automatics ApS er et elektriker firma i Frederikshavn. Firmaet er etableret af de to elektrikere Mathias Christiansen og Simon Olsen som i begyndelsen af marts 2019 fandt sammen omkring en fælles interesse, nemlig at levere kvalitets løsninger inden for elektricitet og installation.

MS Automatics ApS servicerer såvel private kunder som erhvervs virksomheder og offentlige installationer, og har hjulpet mange kunder til optimale løsninger når det handler om alt fra oprettelse af nye stik kontakter og reparation af eksisterende installationer til design og implementering af nye innovative el installationer. MS Automatics ApS råder over to firma biler som sikrer at de to dygtige elektrikere kan løse opgaver over hele det nordlige Jylland – også langt fra virksomhedens hovedkontor.

Både Mathias Christiansen og Simon Olsen er uddannede og autoriserede elektrikere med en stor passion over for deres fag – og viljen til at levere et stykke vel udført installatør arbejde. MS Automatics ApS er som firma med i TEKNIQs garantiordning. Dette er din garanti for en erstatning på op til 150.000 kroner i tilfælde af manglefuldt eller fejl behæftet arbejde.

Du kan læse mere om MS Automatics ApS på hjemmesiden http://msautomatics.com/ hvor du også kan se eksempler på tidligere udført arbejde.