Få flyttet din båd nemt og simpelt

07 april 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Det slider meget på en båd at være i havet om vinteren. Derfor er det en god ide, at du får flyttet din båd op på land. Det giver dig også en mulighed for at få efterset både og eventuelt få repareret eller malet den, hvis der er brug for det. 

Men når du skal have flyttet din båd på land, er det selvfølgelig vigtigt, at du får nogle professionelle til at hjælpe dig. De har det rigtige udstyr og kan sørge for, at din båd sikkert og effektivt bliver flyttet til det sted, hvor du vil opbevare den vinteren over. 

Leder du efter en vognmand i Aabenraa, der kan hjælpe dig med at flytte din båd på land og transportere den til dens vinterhi, kan du med fordel se nærmere på Keldorf Transport. Et af deres specialer er nemlig at flytte på både, og du kan derfor være sikker på, at de har det helt rette udstyr til at gøre det. 

vognmand Aabenraa

Hvor stor en båd kan jeg få flyttet?

Inden du booker en transport af din båd, er det selvfølgelig en god ide, at du overvejer, om din båd passer til de dimensioner, der er for flytning på en lastbil. Dermed er du i hvert fald sikker på, at du ikke kommer til at ringe forgæves. Hos Keldorf Transport har de mulighed for at transportere en båd, der er op til 14,3 meter lang eller det, der svarer til 34 pallepladser. 

Er du i tvivl om, hvorvidt din båd kan blive transporteret af Keldorf Transport, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte dem. I det tilfælde kan I tale om, hvad dine muligheder er. I langt de fleste tilfælde vil de kunne hjælpe dig på den ene eller anden måde, så du kan være sikker på, at din båd kan blive transporteret sikkert. 

Flere Nyheder