Loading...
psykoterapeut

Få hjælp til selvudvikling hos en psykoterapeut

Hvis du lider af depression, angst eller lavt selvværd, eller du måske føler at du har mistet grebet om tilværelsen, kan du helt sikkert opnå rigtig gode resultater hos en dygtig psykoterapeut. Mange mennesker, som har gennemgået et psykoterapi forløb, beretter om en øget evne til at mestre tilværelsen, samtidig med at de er blevet bedre til at sætte pris på livet.

Hvem har brug for psykoterapi?

Alle mennesker kan i løbet af deres liv få brug for terapi i den ene eller i den anden form. Rigtig mange mennesker kan have glæde af den særlige form for terapi, som kaldes psykoterapi, og som dækker over et bredt spektrum af metoder. Med psykoterapi kan du opnå en større selvindsigt, samtidig med at du bearbejder fordums traumer og får bugt med onde cirkler og negative spiraler. Disse er nemlig som oftest foranlediget af tanker og handle mønstre, som er dybt indlejret i din personlighed.

Her kan psykoterapi hos en dygtig psykoterapeut hjælpe dig med at udvikle de redskaber, som kan få dig ud på den anden side, og som kan hjælpe dig med at blive stærkere. På den måde kan du på én gang lære mere om dig selv, og blive bedre til at håndtere fremtidig modgang.

Hvordan finder jeg den bedste psykoterapeut?

Hvis du er på udkig efter en terapeut, som kan hjælpe dig igennem en livskrise, en dyb sorg eller måske en mental lidelse, bør du vælge en som er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Dette er din garanti for, at din psykoterapeut er godkendt til at praktisere privat. Er du bosat i Roskilde eller allernærmest omegn, kan du med fordel vælge den dygtige og erfarne psykoterapeut Sara Vafai-Blom.

Hos Sara Vafai-Blom er du i trygge og professionelle hænder, og kan få et givende psykoterapeut forløb. Du kan læse mere på https://www.saravafaiblom.com/