Loading...
installatør

Få hjæp til dit el arbejde hos professionel installatør

Skal du have udført elektriker eller VVS arbejde i det centrale Jylland – for eksempel i forbindelse med et privat bygge projekt eller en større entreprise? Så kan du trygt kontakte Knud Petersen Filskov.

Hvem er Knud Petersen Filskov ?

Det velrenommerede el og VVS installatør firma Knud Petersen Filskov er en mindre virksomhed med speciale inden for installation af el, VVS og jordvarme. De dygtige og kompetente medarbejdere hos Knud Petersen Filskov er henholdsvis autoriserede VVSere og ditto elektrikere, og er i besiddelse af den nødvendige uddannelse og certificering, som skal til for at lovligt at kunne installere forskellige former for køle og opvarmnings teknologi – for eksempel luft til luft varmepumper, luft til vand varmepumper og jordvarme anlæg.

Knud Petersen Filskov opererer fortrins vis i området omkring Grindsted, Billund, Give, Hejnsvig og Sønder Omme, hvor virksomheden gennem årene har betjent et hav af glade og tilfredse kunder – såvel private som erhvervs kunder.

Elektriker arbejde hos Knud Petersen Filskov

Inden for arbejde med el installationer har Knud Petersen Filskov mere end halvtreds års erfaring. Samtidig er virksomheden fulgt med tiden, og er fuldt opdateret på de seneste teknologier inden for området.

Skal du således have udført el arbejde, som involverer eksempelvis antenne og telefon installationer, belysningsanlæg og lys styring eller edb og netværks installationer, kan du trygt kontakte Knud Petersen Filskov. Ligeledes er Knud Petersen Filskov i stand til at løse opgaver som indebærer udstedelse af el sikkerhedsattester, stærkstrøms installationer i almene boliger og i erhvervs ejendomme, ihc installationer og installations eftersyn.

Knud Petersen Filskov yder også gerne rådgivning og konsulent arbejde, og hjælper gerne tidligt i et bygge projekt med planlægning og projektering. Knud Petersen Filskov er medlem af TEKNIQ hvilket giver dig som kunde garanti for kvalitet i det udførte arbejde.

Du kan læse mere, og fået tilbud på el eller VVS arbejde, på https://www.knudpetersenfilskov.dk/