Få lavet tilstandsrapport i Odsherred

05 oktober 2021 Mette Nielsen

advertorial

Skal du sælge dit hus, så skal der laves en tilstandsrapport, og hvis du gerne vil have det gjort godt og hurtigt, så er det med at finde et lokalt firma, der kan klare opgaven for dig.

Der kan være stor forskel på, hvordan en tilstandsrapport ser ud – det et firma lægger vægt på, ser det andet måske ikke. Derfor er det vigtigt, at du vælger en god mand eller et godt firma til at udføre din tilstandsrapport, når du skal sælge din bolig.

Tilstandsrapporten er en måde at fortælle køber om boligens tilstand og hvordan det står til med de grundlæggende elementer i boligen. Det er i alles interesse, at den laves godt, så der ikke opstår overraskelser undervejs i boligsalget, og derfor skal du også vælge at få lavet den en ordentligt sted.

Gå med din mavefornemmelse

Du kan enten vælge at bruge den mand, som din ejendomsmægler anbefaler, eller du kan bruge en, du selv finder. Hvis du gerne selv vil finde en person til at lave tilstandsrapporten, så forhør dig omkring.

Du skal helst vælge en, du har en god kommunikation med, og som naturligvis kan rykke præcis så hurtigt, som du har brug for. For at finde den rette til opgaven, kan du spørge venner og bekendte, om de kender den rette til opgaven. Gør de ikke det, så søg efter en med gode anmeldelser på nettet – brug tid på at undersøge markedet for anmeldelser og priser. Herefter kan du tage kontakt og aftale nærmere.

Når først tilstandsrapporten til den bolig, du gerne vil sælge er på plads, er du et stort skridt nærmere salget af dit hjem, og du kan begynde at slappe lidt mere af. Der er mange skridt i et boligsalg, og det her en af dem, du også skal igennem, før du for alvor kan lade ejendomsmægleren gøre sit arbejde og forhåbentlig få din bolig godt og hurtigt solgt.

Hvis du gerne vil vide mere om tilstandsrapporter og finde en til opgaven, kan du kigge lige her: https://www.kelstrupgaard.dk/tilstandsrapporter.aspx

Flere Nyheder