Loading...
angst

Få professionel behandling for angst

Angst er en af de mest almindelige og hyppigst forekommende psykiske lidelser i Danmark. Hundrede tusind vis af mennesker lever hver dag med angst, som i bedste fald er udtrættende, i værste fald direkte invaliderende. Angst kan tage mange former – de mest kendte er panik angst, generaliseret angst, enkelt fobier, PTSD og social angst. Og inden for disse kategorier findes der igen flere sværhedsgrader af den pågældende angst type.

Hvor kan jeg få den bedste angst behandling?

Har du udviklet – eller måske gennem mange år lidt af – en eller flere typer angst, er det en god idé at konsultere en ekspert på området. Så har du de bedste odds for at kunne lære at håndtere din angst, inden den tager herredømmet over dit liv. Psykoterapeut Kim Lijlehult kan hjælpe dig med alle typer angst. Kim Lijlehult tager udgangspunkt i sine egne oplevelser med angst såvel som i sin uddannelse som psykoterapeut og i sine erfaringer fra sit mangeårige virke inden for feltet.

Når du opsøger Kim Lijlehult for en angst behandling, vil du opleve, at der i høj grad tages udgangspunkt i din individuelle angst. Hos Kim Lijlehult er der ingen no size fits all løsninger. Kim Lijlehult er velbefaren ud i alle former for evidens baseret angst behandling, og vil bruge anerkendte metoder i sin terapeutiske praksis. Dette betyder dog ikke, at du vil blive presset ned i en bestemt kasse under processen – hele behandlingen vil blive tilpasset dig som unikt individ, hvilket er dens store styrke. Angsten har nemlig lige så mange ansigter, som der findes angst ramte mennesker i verden. Og da det handler om dit liv og din angst, vil det selvfølgelig altid være dig, der er i centrum.

Du kan læse mere om Kim Lijlehult, og se de lærerige videoer om angst behandling, på angstekspert.dk