Loading...
Gulvafhøvling

Få professionel hjælp til en gulvafhøvling

Trægulve er populære i Danmark. Trægulve er både flotte, stilfulde og giver noget varme ind i hjemmet, som vi ellers ikke vil kunne få, hvis man valgte en anden gulvtype. Trægulve kommer i mange forskellige varianter, designs og træsorter, hvorfor der altid er noget at finde for enhver smag. Derudover er trægulve et slidstærkt materiale, som kan holde i mange år frem, hvis man er god til at vedligeholde det. Det kan du enten gøre ved løbende at få slebet gulvet eller få lavet en overfladebehandling, som beskytter trægulvet mod ridser og mærker. 

Sådan behandler du dit trægulv

Er du ved at være træt af at se på dit slidte eller trætte trægulv, kan du genopfriske det med to forskellige behandlinger. Du kan enten vælge en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. De fleste vælger en gulvafslibning da det er et lettere indgreb og giver et fantastisk resultat, som du kan nyde i mange år frem. En gulvafhøvling er et større indgreb, og bruges kun, hvis der er sket en større skade på trægulvet. Det kan være et større hak i trægulvet eller efter en vandskade. 

En tommelfingerregel siger, at hvis skaden er dybere end 3 mm ned i trægulvets overflade, anbefaler man at lave en gulvafhøvling. 

Vælg den rette fagmand til at udføre en gulvafhøvling

En gulvafhøvling kræver en særlig teknik og viden for at udføre, da der arbejdes dybere nede i trægulvet end ved en almindelig gulvafslibning. Hvis du derfor aldrig har prøvet det før, og vil prøve det, så anbefales det ikke. Der kan være en stor chance for at du ødelægger trægulvet, og kan dermed blive en dyr fornøjelse for dig.

Hvis du er i markedet for at få professionel hjælp til en gulvafhøvling, vil du opdage at der er mange muligheder at vælge mellem. Her kan vi varmt anbefale dig at kontakte gulvafslibning-københavn.dk.