Loading...
hypnose aabenraa

Få professionel hypnose i Aabenraa

Hvis du går og føler dig lidt nedbundet i de dårlige og negative tanker, som synes at være altdominerende i dit sind, vil du sandsynligvis kunne have stor glæde af hypnoterapi eller hypnose. Disse metoder tjener nemlig til at fjerne de gamle og genstridige overbevisninger som måske engang tjente et beskyttede formål med nu er forældede og uddaterede.

Er du bosiddende i den sydlige del af Jylland kan du med fordel vælge Nicole Hertz.

Hvem er Nicole Hertz?

Nicole Hertz er hypnoterapeut og indehaver af en klinik for hypnose, hypnoterapi og mindfulness undervisning i Aabenraa. Hos Nicole Hertz er du garanteret en professionel behandling som tager udgangspunkt i din individuelle problematikker. Du kan gøre noget rigtig godt for dig selv ved at booke tid til en omgang mental og psykisk wellness hos Nicole Hertz som vil guide dig igennem dit hypnose forløb med empati og engagement.

Du vil hurtigt kunne påbegynde en forandrings proces som kan hjælpe dig til accept af dig selv og din situation, til at finde din kerne og leve i nuet. På den måde vil du atter kunne genvinde dir overskud og lære at føle nærvær i din daglige tilværelse. Og det er blot første skridt på vejen til din personlige transformation.

Den hyggelige klinik er indrettet med henblik på at skabe en atmosfære af ro og balance. Du vil føle dig hjemme i klinikken som er det perfekte udgangspunkt for terapi og omsorg. Hos Nicole Hertz vil du kunne få den rette hjælp til at mærke dine styrker og finde de ressourcer som skal til for at mestre din tilværelse. Og så kan du samtidig kunne udskifte de gamle negative overbevisninger med nye og friske af slagsen.

Du kan læse mere om Nicole Hertz, og bestille tid til din første session med hypnoterapi, mindfulness eller hypnose i Aabenraa, på hjemmesiden nicolehertz.dk.