Få professionel rådgivning ved dit byggeri

22 juni 2022 Maria Laugesen

editorial

Skal du bygge dit drømmehus, totalrenovere boligen eller bygge nyt sommerhus? Så kan det være en rigtig god idé at alliere sig med en byggesagkyndig, som kan holde øje med arbejdets udførsel og give dig råd og vejledning undervejs.

Hvorfor en byggesagkyndig?

Fælles for både nybyg, tilbyg og renovation er, at kvaliteten af det udførte arbejde skal være i orden. Det er nødvendigt for arbejdets holdbarhed, sikkerhed samt ikke mindst for det endelige udtryk. For de fleste er det svært selv at vurdere kvaliteten af byggeriet, med mindre man er fagspecialist. Og selv da kan det være vanskeligt at have forstand på alt fra støberi af fundament til muring, isolering og VVS.

Når først byggeriet er færdigt, så vil meget af arbejdet være skjult, og derfor er det vigtigt, at der føres tilsyn med det undervejs. Netop dette kan en byggesagkyndig hjælpe dig med.

byggesagkyndig roskilde

Hvilke opgaver udføres?

Når du vælger en byggesagkyndig i Roskilde, så vil opgaverne variere afhængig af, hvilken type projekt der er tale om. Den byggesagkyndige står på din side og varetager dine interesser.

Deres rolle er at være til stede på forskellige dage og faser af byggeriet, og særligt på kritiske dage, hvor der er størst risiko for fejl fra håndværkernes side. De holder derfor byggefirmaet i ørerne og sikrer, at arbejdet udføres med den forventede kvalitet fra start til slut. 

De fører blandt andet kontrol med fundament, isolering, vægge, vinduer, lofter, vådrum, gulve og meget mere undervejs i byggeriet. Samtidig tilbyder de et byggetilsyn ved overdragelsen, så du kan konstatere fejl og mangler inden indflytning. Ligeledes er det muligt at få udført disse tilsyn efter både 1 og 5 år, så du kan sikre dig, at alt stadig er i orden.

Kort sagt kan du med en byggesagkyndig i Roskilde få mere ro i maven undervejs i byggeprocessen.

Flere Nyheder