Loading...
privatskole

Find den rette lokale privatskole til dit barn

Hvis du har et eller flere børn i den skolesøgende alder kan du overveje at finde en god privatskole. Der er for så vidt intet i vejen med den danske folkeskole generelt. Men finder du det vanskeligt at lokalisere en rigtig god kommunalt drevet folkeskole tæt på bopælen kan en privatskole være et glimrende alternativ.

Hvilken privatskole skal jeg vælge?

Du skal selvfølgelig altid vælge en privatskole som har et godt ry, og som går op i elevernes trivsel såvel socialt som fagligt. Du kan for eksempel spørge forældre, som har haft et barn gående på den pågældende skole, og høre deres erfaringer dermed.

Det er også vigtigt at skolens værdier og målsætninger svarer overens med dine egne, og understøtter det værdisæt du gerne selv vil indskærpe i dit barn. Og du bør aldrig være bange for at kontakte skolen for at spørge ind til dette så du kan få indsigt i hvorledes der arbejdes med disse værdier.

Desuden er det altid en fordel at vælge en skole tæt på bopælen. På den måde vil barnet ikke have så lang transporttid morgen og eftermiddag.

Sandsynligheden for at skolekammeraterne bor i nærheden er samtidig større hvilket giver bedre mulighed for socialt samvær uden for skoletiden. Og for dig som forælder betyder det større tryghed i hverdagen når dit barns skole er inden for umiddelbar rækkevidde.

Hvor kan jeg finde en god privatskole i nærheden af min bopæl?

Er du og din familie bosiddende på Frederiksberg eller i det øvrige hovedstadsområde er Johannesskolen et godt valg. Johannesskolen har en god og central beliggenhed tæt på offentlig transport og med adgang til mange forskellige faciliteter. Og så er Johannesskolen kendt for at tiltrække nogle af hovedstadens bedste lærekræfter samt for sine gode normeringer.

Du kan læse mere om Johannesskolen og skolens værdigrundlag på Johannesskolen.dk