Loading...
glarmester

Find en god glarmester

Er uheldet ude og har du smadret en rude? Det kunne godt lyde som et dårligt slogan fra en jysk glarmester, men sandheden er at det kan være meget aktuelt for de fleste af os. Glas er skrøbeligt og man kan let komme til at smadre en rude, enten fordi man får smækket en dør eller et vindue, eller hvis ungerne har været lidt for vilde med fodbolden. Står du og har brug for en glarmester, så læs med her.

Sådan finder du en glasmester

Har du brug for en glarmester, men ved ikke helt hvor du skal begynde, så er det altid en god idé at starte med at spørge rundt i sit netværk, om der skulle være nogen der kender eller kan anbefale en god glarmester. Det er ret sandsynligt at der er nogen i dit netværk, der på eller andet tidspunkt har haft brug for en glarmester, til at skifte eller montere en rude.

Brug internettet

Internettet kan efterhånden hjælpe med alt – også med at finde en glarmester. Hvis du har brug for en glarmester i Søborg, så skriver du blot “glarmester søborg” og så får du en liste over firmaer og selvstændige, der kan løse opgaven for dig. Når du har fundet et par potentielle glarmestre du overvejer at benytte dig af, så er det tid til at researche lidt.

Indhent flere tilbud

Når du har fundet et par glarmestre der kunne være et emne, så er det næste skridt at du undersøger dem lidt. Du kan f.eks. læse anmeldelser på Trustpilot, eller spørge efter erfaringer i Facebook grupper. Når du har skilt fårene fra bukkene, er det tid til at indhente et tilbud. Det er en fordel for dig, at få flere tilbud du kan vælge imellem. På den måde kan du vælge efter pris eller lokation, samt forhandle om prisen.