Loading...
byggefirma

Find kompetent byggefirma, når du vil bygge hus

Går du og overvejer, om dit næste hus skal være et nybygget – eventuelt selvbygget – et af slagsen? Så bør du kontakte et kompetent byggefirma med erfaring inden for området, som for eksempel TNC HUSE.

Hvem er TNC HUSE?

TNC HUSE er et byggefirma, som i 2002 blev grundlagt af brødrene Teddy og Niels Chr. Olsen – deraf navnet TNC). De to brødre havde i forvejen lang tids erfaring fra mange år i bygge branchen, og nærede et stort og brændende ønske om en dag at starte eget firma og bygge egne arkitekttegnede huse. Brødrene er selv med i samtlige byggeriets processer, og håndterer således altid selv den indledende kontakt med kunden. Samtidig deltager begge brødre aktivt i projekterne og kommer med rådgivning og input hertil – og er som regel dem, som overrækker den nybagte husejer nøglen til hans eller hendes nye hjem.

Hvad kan TNC HUSE tilbyde?

Hvis du ønsker dig et arkitekttegnet hus, og hvis du drømmer om selv at deltage i såvel design som valg af materialer til din nye bolig, kan du trygt henvende dig hos TNC HUSE. TNC HUSE tilbyder nemlig eksklusive total løsninger inden for såvel helårs som fritidshuse til kræsne danske boligkøbere. I forbindelse med opførelse af byggeriet anvendes kun de bedste materialer og de dygtigste håndværkere. Og du kan være helt sikker på, at dit nye hus lever op til alle dine høje forventninger!

Uanset hvilken type hus, du ønsker dig – om der er tale om en bungalow, en villa, eller måske et standard parcel hus – kan du regne med den bedste behandling hos TNC HUSE. TNC HUSE vægter den gode og ærlige dialog mellem dig som bygherre og TNC HUSE som leverandør meget højt, således at alle parter bliver tilfredse. Du får et lækkert hus, som er opført i de materialer, du ønsker dig – og TNC HUSE får endnu en god oplevelse med en tilfreds kunde!

Du kan kontakte TNC HUSE via hjemmesiden https://tnchuse.dk/