Loading...
transport

Forberedelse til kortere eller længere transport

Når man taler om transport sådan generelt, så tænker mange på den professionelle slags, hvor man har at gøre med losning, vognmandskørsel, forskellige transportformer, men i hvert fald generelt noget med transport, hvor der har foregået en handel.

Men langt de fleste af os tænker nok på, når man skal hen at transportere sig selv eller blive transporteret.

Det betaler man jo også for, om det er med el eller benzin til bilen, eller man tager den offentlige transport.

Og der foregår jo noget forberedelse her, når man ved, at man skal på en længere eller kortere tur med transport, om det så er en gåtur i haven eller en ferierejse, der varer flere dage.

Vi vil i det følgende komme overordnet ind på, hvordan man forbereder sig bedst på den slags, så det ikke starter dårligt med den transport.

Er du klar til transporten? 

Som det første skal du finde ud af efter bedste mål, om det bliver en lang eller kort tur. Det kan man som regel regne sig frem til.

Dernæst skal man se på, hvordan vejret bliver, så man har det rette tøj på og med, så det ikke bliver en ubehagelig tur.

Skal man køre selv eller lade sig transportere? Det går jo også ind i ens overvejelser, og der er fordele og ulemper ved det hele.

Skal man køre selv, så kan man høre musik, en ebog, radio eller snakke med andre i bilen, men ellers skal man holde øje med trafikken.

Består rejsen af at blive transporteret, så kan man godt underholde sig selv med at læse, tjekke telefonen eller noget helt andet. Der er kommet mange underholdningsmuligheder tid gennem de sidste mange år.

Men ellers er det god kutyme, hvis man kender de andre, man rejser med, at man taler sammen.

Ellers kan man jo forsøge at tage en lur.