Loading...
ejendomsservice

Fordele ved at investere i ejendomsservice

Hvad end du sidder i en boligforening, et kontorfællesskab, skole eller virksomhed, så kan det være utrolig værdifuldt med en vicevært. En vicevært kan hjælpe med ejendomsservice, så man få en ekstra hånd, der kan tage vare på alle former for arbejde indendørs og udendørs. 

Ejendomsservice kan være en glimrende investering 

Med ejendomsservice kan du nemlig få hjælp til de mange praktiske hængepartier, der kan opstå i løbet af en uge. Med andre ord får du hjælp til at vedligeholde dine arealer. Du er med til at skabe et godt førstehåndsindtryk for dem, som befinder sig i og omkring dine arealer. Samtidig gør det sig også mere indbydende for gæster udefra. Ejendomsservice kan derfor være en glimrende investering, når du vil vedligeholde din matrikel og have hjælp til praktiske opgaver, der løbende kan opstå. 

Hvad er inkluderet i ejendomsservice?

Ejendomsservice kan inkludere alt fra at feje udendørsarealer, hvilket især kan være nyttigt i efterårs- og vinterperioderne. Det kan også indebære vedligehold af grønne arealer, såsom at klippe hæk og græs. Andre opgaver inkluderer vinduespudsning, affaldssortering, snerydning m.m.

Mere overordnet så kan det være: 

– VVS-arbejde

– El-arbejde

– Murerarbejde

– Tømrerarbejde

– Malerarbejde

– Havearbejde

Listen er lang – hvilket også betyder, at du/I aflastes væsentligt i dagligdagen. Du kan med fordel få afdækket præcis de behov du har, når der kontaktes én til at håndtere vedligeholdelsen af ens matrikel. 

Ejendomsservice i Glostrup

I Glostrup finder du flere forskellige muligheder for hjælp til at vedligeholde ejendomme. Hvis du ønsker en vicevært, som har en stor passion for ejendomsservice, som samtidig også vægter, at du får netop den løsning, der passer dig, så kontakt endelig Den Glade Handyman. Han tilbyder fleksible ordninger, hvor du kan få løst opgaver løbende eller på mere fast basis – f.eks. med en abonnementsordning. Der er højt til loftet, når du kontakter Den Glade Handyman i Glostrup. Du kan læse mere om det her