Gode råd til dig der skal have et nyt badeværelse

10 maj 2022 Steffen Petersen

editorial

Hvis du er en af de mange mennesker, der skal udskifte dit badeværelse, føler du dig måske overvældet af processen. Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, hvilke materialer man skal bruge, eller hvordan man skal indrette det nye rum. Derfor har vi udarbejdet denne guide, for at gøre processen lidt nemmere for dig. Læs med her nedenfor.

 

vvs

 

Vælg de rigtige materialer

Et af de vigtigste aspekter ved valg af materialer til dit badeværelse er at sikre, at de kan modstå fugtigheden. Med så meget fugt i luften er det vigtigt at bruge materialer, der ikke bliver skævt, rådner eller mugner med tiden. Nogle gode muligheder omfatter fliser, sten og glas. Disse materialer er også nemme at rengøre, hvilket er vigtig i et rum, der er tilbøjeligt til at blive beskidt og bakterier opbygget.

 

Få den rigtige indretning

Layoutet af dit badeværelse er også vigtigt at overveje. Du skal være sikker på, at der er nok plads til, at du kan bevæge dig frit rundt uden at bøvle med benpladsen ved toilettet eller få besvær ved at komme ind i din brusekabine. En god tommelfingerregel er der skal være mindst 60 cm plads omkring hvert armatur.

Når det gælder indretning, skal du holde tingene enkle og rene. Hold dig til en neutral farvepalet, og tilføj et par personlige detaljer med håndklæder, planter eller pynt på væggene.

 

Få hjælp fra professionelle

Renovering af badeværelset kan være kompliceret, især hvis du planlægger at flytte VVS- eller elinstallationer. Hvis du ikke er sikker på dine gør-det-selv-færdigheder, er det bedst at overlade det til de professionelle.

Hvis du hyrer en håndværker, sikrer du også, at arbejdet bliver udført korrekt og efter en høj standard, hvilket er vigtigt i et rum som badeværelset. Du kan finde en dygtig VVS-mand via linket her, der kan hjælpe dig med dit badeværelseprojekt: https://www.trvvsteknik.dk/.

Flere Nyheder