Gode råd til dig, som skal flytte

08 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Det er ikke helt så nemt at skulle flytte ud af sin lejlighed. Det kan være trist, hvis det er en lejlighed, du har boet i i lang tid. Eller så er det et større stykke arbejde, som du ved, der kan komme til at tage lang tid for dig om at komme i mål med. Derfor har vi i dette indlæg listet nogle ting, som du bør lave research på, inden du flytter ud af din lejlighed. Læs med her.

 

 

1. Tjek dine muligheder

Før du overhovedet gør noget andet, så skal du naturligvis finde et nyt sted, du kan bo. Det kan godt være en lang proces, og det kan være svært finde et ordentligt sted. Der er heldigvis en masse boligportaler, som du kan melde dig ind i (for en pris) og så kan du holde øje, hvis der skulle komme noget interessant op. 

Det er med at være hurtig, hvis du skal nå at finde en lejlighed, der passer med dine ønsker. Der er rift om lejlighederne, særligt i perioder som august og januar, hvor der er opstart på diverse uddannelser. Du kan også besøge https://www.otbolig.dk/, hvor der også er ledige lejligheder for dig at leje. 

 

2. Tjek din lejerkontrakt. 

Det næste skidt vil være, at du skal tjekke din lejekontrakt. Det er måske ved at være et stykke tid siden, du underskrev den. Derfor kan der være dele i din lejerkontrakt, som du har glemt alt om. Du skal være sikker på, hvad du må gøre i lejligheden og hvilke konsekvenser det kan have. F.eks. så kan det være du skal male lejligheden, før du flytter. Men er det så dig selv, der skal male eller skal det være et professionelt malerfirma? Derfor anbefaler vi, at du altid læser din lejekontrakt godt igennem. Det er også vigtigt at notere eventuelle omkostninger såsom ved depositum, kontrakter osv. 

Flere Nyheder