Loading...
Catering

Gør festen nem med mad ud af huset

Står I over for den næste store fest? Skal I holde rund fødselsdag? Stor bryllupsfest eller -reception? Konfirmation for jeres barn? Eller måske studentergilde for den ældste? Enhver festlig begivenhed kræver planlægning. Hvor skal festen afholdes og hvilken type mad skal der serveres. Vil I gerne stå for det hele selv? Eller skal andre klare opgaven? Et godt kompromis, som passer med de fleste budgetter, er at vælge at få leveret mad ud af huset.

Derfor skal du vælge mad ud af huset 

Det er altid svært at vælge mad til en fest. Men i dag kan man faktisk få helt meget lækkert gourmet mad ud af huset. Nogle af fordelene ved at vælge mad ud af huset er:

– I slipper for selv at stå i køkkenet og skal evt. blot hyre folk til servering.

– I kan typisk selv sammensætte en lækker 3-retters menu eller en buffet, som bliver leveret enten kold eller varm. 

– I får maden leveret og skal sjældent selv afhente den.

– I løber aldrig ind i problemer med, at kokken bliver syg eller aflyser jeres arrangement.

– I kan typisk holde festen til et lavere budget. 

Få lækker mad ud af huset i Silkeborg 

Madkassen tilbyder lækker mad ud af huset i Silkeborg. Så I kan få større frihed til jeres fest. Når I vælger dette firma til catering, får I en virkelig god service. I kan vælge mellem mange slags mad, der er alt fra traditionelle festmenuer til italiensk, mexicansk, kinesisk og indisk mad til jeres temafest.  

Madkassen har også altid forskellige menuer afhængig af sæson og højtid. Der er f.eks. en menu til konfirmationssæsonen, en julefrokostmenu, sommermenuer, studentertapas og nytårsmenuer. Firmaet leverer både til private og virksomheder, der holder fest, reception eller andre arrangementer. Derudover kan firmaer i Silkeborg også bestille deres frokost gennem Madkassen. 

Vil du videre mere om Madkassen og deres menuer ud af huset? Læs mere her: https://www.madkassen.info/