Loading...
trægulv

Gør hjemmet smukt og eksklusivt med et nyt trægulv

Bring charme og varme ind i hjemmet med et nyt trægulv

Hvis du ejer dit eget hjem, hvad enten det er et hus eller en lejlighed, så går du sikkert op i at der ser flot og hyggeligt ud. Mange af os vil også gerne gøre vores bolig lidt personlig, så den afspejler hvem vi er som mennesker.

Og her er der mange ting du kan gøre, for at få dit hjem til at passe til lige netop dig og din familie. Men én af de ting, der står allermest frem er et nyt gulv. Gulve er nemlig noget af det mest synlige i hjemmet, da det er en flade som altid vil være fri og synlig, fordi man jo naturligvis skal bruge den til at komme rundt i hjemmet på. Der findes mange forskellig typer af gulve at vælge imellem, men ikke alle er lige smukke og holdbare.

Derfor er trægulve ikke som så mange andre typer af gulve

Et af de mest klassiske og populære valg, når det kommer til gulve herhjemme i Danmark er trægulve. I Danmark har vi en lang tradition for at bruge træ til gulve, enten i form af plankegulve eller forskellige typer af parketgulve.

Det, der er unikt for trægulve er, at de er lavet af naturprodukt, som ældes på en utrolig smuk måde – særligt i forhold til kunstige alternativer, som vinyl- og linoleumsgulve. 

Samtidig er der utallige muligheder for at give trægulve den finish, der passer til lige netop dine præferencer. Skal gulvet lakeres, olieres, males eller lud- og sæbebehandles? Valget er dit!

Få hjælp fra professionelle fagfolk

Hvad enten du vælger den ene eller anden type af trægulv, er det vigtigt at du ringer efter professionelle gulvfolk, der kan hjælpe dig med projektet. Det er nemlig ikke sådan helt ligetil at lægge et trægulv selv. Klik her, hvis du skal have lagt trægulv i Hillerød.