Loading...
tømrer djursland

Har en tømrer i Djursland altid langt på arbejde?

Der er naturskønt i Djursland, det kan man ikke benægte, men ligesom Bornholm og Vestkysten, så er det nogle områder, der blomstrer om sommeren, hvor der virkelig skal tjenes ind på turisternes, mens områderne dør hen i det kolde halvår, hvor det kun er de hårdføre hunde, der bliver tilbage.

For der kommer netop til at være langt til alt, og man skal virkelig bredt omkring, hvis man vil til kulturtilbud, og det offentlige er også helt i sænk, hvorfor de fleste har egne køretøjer.

Derfor kan man af gode grunde godt spørge sig selv, om der er nok arbejde for en tømrer i Djursland at lave, eller om vedkommende så er sådan en, der har nok at lave i sommerhalvåret, mens vedkommende må lave noget andet de sidste seks måneder om året, eller man bare arbejder nok om sommeren, så man kan slappe af om vinteren.

En tømrer i Djursland skal nok finde nok at lave

Det skal da ikke kunne udelukkes, at der er nogle tømrere, der er sæsonarbejdere og kan lide at have det sådan.

Men en god og vel-etableret tømrer kan altid finde nok at lave, og det drejer sig blandt andet om, at man dannet sig et godt kundegrundlag i området og måske udkonkurreret de andre, så man næsten sidder med monopol på området.

Men det drejer sig også om, at en tømrer gerne kommer vidt omkring med sit arbejde, og det kan sådan set være i hele landet.

Så bare fordi vedkommende har adresse og hovedkontor i Djursland, så er det ikke ensbetydende med, at man kun kommer ud til de lokale.

Har man et godt omdømme, og kan man forstå at brande sig, så skal man nok kunne komme rigeligt ud og have noget at arbejde – også for svenden og de andre ansatte.