Loading...
jukebox

Hold den gode fest med tonerne fra en jukebox

Lad dine gæster vælge musikken

Til en god fest er der som regel lige så mange meninger om, hvilken musik der skal spilles som der er gæster til stede. Nogle foretrækker gamle Beatles hits, andre er mere til moderne pop. Meningerne om hvad der er god musik, kan altså være delte. Her kan jukeboxen være den helt rette løsning til at sikre, at al den gode musik, du måtte ønske til din fest kan spilles. Hyrer du et band, vil du ofte opleve, at de kun kan spille en bestemt type musik. Sådan er det ikke med jukeboxen. Den kan afspille alle de fede hits, der får folk ud på dansegulvet. Og den kan spille, så længe du bare sørger for, at der er elektricitet i stikkontakten. Hos Jukebox Fyn finder du det perfekte sted til jukebox udlejning i Svendborg.

Få musikken leveret til døren

Når du holder stor fest, er der ofte 1000 ting, du er nødt til at ordne. Derfor er det uhyre praktisk at bestille musikken fra Jukebox Fyn. Her får du nemlig bragt jukeboxen lige til døren. Denne jukebox er så proppet med kendte hits fra 1950’erne og frem til i dag. Har du specielle musikønsker til festen, kan du på forhånd sammensætte din egen hitliste og få den med, når du modtager jukeboxen. Er der tale om en suppe, steg og is fest, hvor der skal synges lejlighedssange, så kan jukeboxen også fra sin plads i hjørnet bidrage med hyggelige klavertoner.

Sir Juke konceptet sikrer kvaliteten

Jukebox Fyn er sat i verden for at sikre den gode fest på Fyn, Langeland eller i Fredericia området. Her kan du både sikre dig den fede musik, men der er også mulighed for at få andre festartikler som for eksempel discolys med i købet. Jukebox Fyn har mange års professionel erfaring i branchen. For at kunne levere det bedste produkt, har virksomheden valgt at satse på Sir Juke konceptet, der er din garanti for et stort udvalg af musiknumre og samtidig en sikkerhed for, at der altid kommer en god lydkvalitet ud af højtalerne.